OVAJ KUTAK NEK JE PRAVI,NEKA SVAKU PJESNIČKU DUŠU ON ZABAVI!
2 posters
KUTAK ZA PJESNIKE-
admin2- Admin
- Broj postova : 4
- Post n°2
Re: KUTAK ZA PJESNIKE-
rekli su mi diko moja,rekli su mi ali džaba...da ces srce slomit mije jer si becar i baraba.....virovat ja nisam tila sta jezici zlobni kazu jer kad vide nekog sretnog oni diko uvjek lazu..prođe tako mnogo noci mnogo noci diko moja cekala sam i molila ja da budem samo tvoja....selo prica diko moja prevari te becar stari....stegnem srce da ne placem a suza me diko davi....sada vidim da ne lazu,da ne lazu kada kazu vrao si diko mene i uz mene druge zene....
admin2- Admin
- Post n°3
dosao si tiho poput sjene i usao ti u zivot moj...ni slutila tada nisam da ces meni nanjet takvu bol.....zeljela sam ruke tvoje da me njezno grle u samoci i u mnostvu nepoznati lica trazila sam tvoje drage oci...sanjala sam dudna svake noci da me svuda prati pogled tvoj,a pred zoru molila sam boga da produzi minut ovu noc....necu vise ja da sanjam,necu vise ja da molim sad sam slavuj polomljeni krila koji vjesto skriva svoju bol.......
admin2- Admin
- Post n°4
rekli su mi da sam sarlatanka....rekli su mi da sam đavo,a sta mogu kad sam takva pa mnogima nije pravo.......becarusa jesam dragi i zato me mnogi vole di je mene tu je pisme i veselja sve do zore.......becarusa to svi znaju uvik voli ko ni jedna dobro kazu stari sokci becarusa za dvi vredna....
sub sij 22, 2011 9:04 pm by admin
» KUTAK ZA PJESNIKE-
sri sij 12, 2011 6:56 pm by admin2
» KOJU MUZIKU NAJVISE VOLITE SLUSATI
sri sij 12, 2011 5:57 pm by admin
» PRAVILNIK STRANICE
pon ruj 13, 2010 7:57 am by admin